Ta steget från kontorslokal till kontorsglobal.

 

WTC Helsingborg är så mycket mer än kontorslokaler. Men givetvis är även din arbetsplats och kontorsmiljö oerhört viktig. Och även här har vi ett unikt erbjudande som skapar flexibla och kostnadseffektiva förutsättningar för företag och organisationer att växa hållbart. I en arkitektoniskt spännande byggnad som blir Helsingborgs ansikte mot världen. Precis vid vattnet på pirspetsen i Oceanhamnen, där båtarna passerar förbi.

 

På WTC Helsingborg är det enkelt att växa

Med WTC Growth Concept erbjuder vi en mycket flexibel och följsam lösning. Du har flera instegs- och förlängningsmodeller, allt från en företagsadress eller en enskild arbetsplats i business center till kontor i kontorshotell eller kontorsytor från 100 kvm och uppåt. Du kan även skapa en egen kombination utifrån de behov du har.

En annan fördel är att du som hyresgäst får tillgång till övriga business centers på World Trade Center i Malmö och Lund.

Delade kostnader är lägre kostnader

Genom att du enbart betalar för konferenslokaler, resurser och service när du utnyttjar dem, får du lägre fasta kostnader och en ökad kostnadseffektivitet. Dessutom erbjuder vi ett flertal kontorsadministrativa funktioner och förhandlar fram rabatterade partneravtal.

Som hyresgäst kan du även dra nytta av våra rabattavtal på bland annat resor, boende och kontorsrelaterade produkter och tjänster.

Serviceinriktad reception som löser det mesta

Receptionen på WTC Helsingborg kommer, bland mycket annat, kunna hjälpa dig med mötes- och konferensbokningar, ta emot och avisera besök samt administrativa tjänster som bokningar och beställningar.

En sund själ i en sund byggnad

På WTC Helsingborg sitter du givetvis i en miljöklassad byggnad i en ny stadsdel som kommer att präglas av mycket höga ambitioner när det gäller hållbarhet. Dessutom har du alla möjligheter till en sund vardag. I källarplan finns omklädningsrum och dusch om du vill ta en löptur. Om du cyklar till jobbet finns ett cykelgarage med möjlighet till reparationer och en laddningsstation för elcykel.

Takterrassen erbjuder både en vacker utsikt och en möjlighet till återhämtning. Eller varför inte ett kreativt arbetsmöte ute i det fria?

Fakta

Fastighetsägare:

Midroc Property Development AB

Beteckning:

Regula 1

Adress:

Bröderna Pihls gata 2, Helsingborg

Inflyttning:

2021/2022

Total fastighetsyta:

10 500 kvadratmeter

Hotellyta:

Ca 6 500 kvm

Uthyrningsbar lokalyta:

Ca 3 600 kvm

Höjd:

52,3 meter

Parkeringsplatser:

I källarplan

Antal våningsplan:

13

Arkitekt

JUUL FROST ARKITEKTER

Karta:

 

Kontakt

Marina Palm, projektuthyrning

marina.palm@midroc.se

010-470 74 52