Dags att börja handla med världen? Vi tar den närmare.

 

World Trade Center är mycket mer än en kontorsfastighet. En effektiv språngbräda ut i världen. Och ett levande affärsnätverk.

Midroc utvecklar och driver World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg. Det första World Trade Center i Västra hamnen invigdes 2006 och därefter har vi utvecklat World Trade Centers även i Lund och Helsingborg.

Med World Trade Center i Oceanhamnen skapar vi nu Helsingborgs bästa mötesplats för internationell handel, där medarbetare, ledare, företag och nätverk kan utvecklas. Vi är nämligen övertygade om att när människor utvecklas och handel växer, växer också företag och välstånd.

 

WE GROW TRADE

Nätverkande i och utanför huset

Mycket nätverkande, kunskapsutbyten och affärsmöjligheter uppstår när människor möts i olika sammanhang. Därför arrangerar vi regelbundna träffar och mingel för WTC:s hyresgäster.

Möjlighet till handel mellan företag världen över

Genom Trade Mission-resor kan du besöka företag på andra WTC och presentera ditt erbjudande, vilket ger dig möjlighet att skapa eller utveckla handeln med internationella aktörer.

Tips på läsning – Internationalisering, ett strategiskt beslut som lägger grunden för verksamhetens fortsatta tillväxt.

Tillgång till kvalitetssäkrad handelsinformation

Via WTC får du snabbt tillgång till handelsrelaterad information från ett av våra 320 World Trade Center i 88 länder inom 72 timmar. Information som bygger på lokal kunskap och som därför både är relevant och kvalitetssäkrad. ”We know people that know people, everywhere!” 

WE GROW PEOPLE

Inspirerande event och seminarier

Vi arrangerar regelbundet seminarier, föreläsningar och events, både med inbjudna föreläsare och intressanta företag inom WTC. Det kan vara seminarier om internationell handel eller finansieringsmöjligheter för att nämna några.

Se samlade artiklar från olika seminarier här

Kompetensutvecklande utbildningar

Våra utbildningar genomförs med strategiskt utvalda och kvalitetssäkrade partners. De kan behandla allt från tillväxt till ledarskap i förändring. Där människor och handel växer, växer även företag och välstånd.

Läs exempel på genomförd utbildning i förhandlingsteknik på jobbet

WE GROW BUSINESS

Tillgång till WTC i Sverige och världen

När du sitter hos oss har du fri tillgång till WTC i Malmö, Helsingborg och Lund. Du får också tillgång till andra World Trade Centers i Sverige. Hos många center i Europa och övriga världen får du rabatter på mötesrum, arbetsplatser, hotellrum med mera.

Rickard Cedervall, uthyrningsansvarig ger trendspaning om det flexibla kontoret

Plats för expansion

Med WTC Growth Concept erbjuder vi en mycket flexibel och följsam lösning. Du har flera instegs- och förlängningsmodeller, allt från en företagsadress eller en enskild arbetsplats i business center till kontor i kontorshotell eller kontorsytor från 100 kvm och uppåt.

Delade resurser ger lägre kostnader

Du betalar bara för konferenslokaler, resurser och service när du utnyttjar dem. Dessutom erbjuder vi ett flertal kontorsadministrativa funktioner och förhandlar fram rabatterade partneravtal. Som hyresgäst får du även rabatter på bland annat resor, boende och kontorsrelaterade produkter och tjänster.

Läs hur den växande delningsekonomin påverkar våra kontor

Hjälp att hitta finansiering

World Trade Center kan även hjälpa er att hitta finansieringsmöjligheter. Dels genom föreläsningar och informationsträffar, men även genom att dra nytta av vårt kontaktnät och våra partners.

Fler tips på tillväxt 

 

Kontakt

Marina Palm, Projektuthyrning

marina.palm@midroc.se

010-470 74 52