Precis vid vattnet, fem minuters promenad från stationen.

I Helsingborgs hamninlopp växer ett nytt affärsdistrikt fram, Oceanhamnen Waterfront Business District. Ett stenkast från Helsingborgs centralstation och med smidiga kommunikationer till resten av världen. WTC Helsingborg kommer att ha ett perfekt läge i Oceanhamnen, på pirspetsen ut mot havet. Mitt i ett myllrande område med bostäder, kontor, restauranger och handel.

En ny stadsdel, precis vid hamninloppet

Oceanhamnen är en ny stadsdel som håller på att växa fram vid Helsingborgs hamninlopp. Med bostäder, kontor, restauranger och handel precis vid havet, ett stenkast från Helsingborgs centralstation. En ny vackert svepande gång- och cykelbro kommer förbinda stadsdelen med stationen och skapar närhet till centrum.

Oceanhamnen är dessutom granne med Campus Helsingborg med över 4 000 studenter och företag som Think Accelerate, Mindpark samt IKEA IT med 600 utvecklare.

Sätt dig nära centrum. Och världen

Oceanhamnen ligger fem minuters promenad från Helsingborgs centralstation. Det är nordvästra Skånes pendlingshubb med 63 000 passerandes varje dag. På Helsingborgs centralstation sammanstrålar färjor, tåg, taxi, buss och cykel.

Till Skandinaviens största flygplats, Copenhagen International Airport, tar det 1 timme med direkttåg. Ängelholm-Helsingborg Airport med 12 dagliga avgångar till Stockholm ligger 30 minuters bilresa bort.

Det finns två vägar till Köpenhamn från Helsingborg. Antingen tar du vägen via Öresundsbron, resan tar cirka en timme. Alternativt tar du en avkopplande tur med färjan till Helsingör som går var 15.e minut, dygnet runt, året runt. Därefter ett anslutande direkttåg eller motorvägen.

En attraktiv miljö för medarbetare och varumärke   

Oceanhamnen blir ett av Helsingborgs bästa lägen att bo och arbeta i, med närheten till vattnet och den fria utsikten. Med stationen precis intill och bra cykelvägar är det perfekt för dig som pendlar. Och i och med att du som hyresgäst i WTC har tillgång till lokaler i både Lund och Malmö skapar det möjligheter till effektivt distansarbete som passar dina behov. WTC Helsingborg blir en byggnad med internationell känsla i ett läge som stärker både ditt varumärke och din attraktionskraft som arbetsgivare.